Uusi vuosi, uusi mahdollisuus

arboretumkevät13 012

Joulu ja uudenvuoden juhlinta ovat onnekkaasti takana ja on aika kääntää ajatukset tulevaan.

Vuoden vaihteessa monella on tapana summata mitä merkittävää kuluneen vuoden aikana tapahtui.

Millaisena sinä haluat vuoden 2014 jäävän mieleesi?

Nyt eletään sitä hetkeä jolloin pystyt vaikuttamaan kokonaisen vuoden henkilökohtaiseen sisältöön. Edessäsi on ”puhdas pöytä”, kaikki mistä haaveilet on vielä mahdollista!

Kaikkiin asioihin ei pysty itse vaikuttamaan, mutta isoon osaan pystyy ja kun niiden suhteen tekee ratkaisevia päätöksiä, elämästään voi tehdä monella tapaa mielekkäämmän. Olen huomannut, että tarttumalla omaa hyvinvointia lisääviin tekoihin niillä on tapana lumipallon tavoin keriä ympärilleen uutta ja enemmän. Omaa vanhaa vuotta taaksepäin katsellessa huomaan kohdanneeni monia positiivisia yllätyksiä, joita en osannut edes odottaa.

Pohdi millaisen vuoden haluat elää, mitä omaan terveyteesi ja hyvinvointiisi liittyviä tekoja olet valmis tekemään. Tee päätös ja anna sen kasvaa ja kehittyä. Tulet vielä yllättymään miten hienon vuoden voitkaan saada aikaan!

Menestyksellistä ja tavoitteet täyttävää vuotta 2014!