2014-02-03 01.15.20

Fitwell-aktiiviloma Mallorcalla

Olen saanut työssäni todistaa sitä miten suuri merkitys mentaalivalmennuksella on elämäntapamuutoksia tehtäessä. Nyt myös sinulla on huikea mahdollisuus päästä kokemaan se itse  ja  samalla yhdistää loma elämäntapamuutoksen ensiaskeleisiin luonnonkauniissa Cala d’Orin lomakohteessa. Olemme ottaneet huomioon ensiaskelten mentaalisen ja fyysisen puolen tavalla joka tukee onnistumistasi. Tervetuloa ottamaan uudella tavalla vahva ote elämästäsi!

Kyseessä on viikon matka syksyllä sinulle joka haluat voida paremmin, mietit liikunnan ja ravinnon suhteen elämäntapamuutosta. Voit haaveilla kilojen karistamisesta, paremmasta kunnosta, kokonaisvaltaisemmasta hyvinvoinnista. Voit olla ihan aloittelija liikunnan suhteen.

Miltä tuntuisi ottaa ensiaskeleet uuteen elämäntapaan varpaat hienossa hiekassa, lempeän merituulen pyyhkiessä hiuksiasi ja turkoosin aavan aukeavan edessäsi? Jos tämä tuntui sinun jutultasi, ilmoittaudu mukaan FitWell-matkallemme syyskuussa. Lue lisää http://www.tjareborg.fi/fitwell-aktiiviloma-mallorca