tyokalu_4_vahvuus_paivanvaloon

Työkalu 4/8: Tähtihetki

Tämä työkalu johdattaa tarkastelemaan elämäsi varrelle kertyneitä huippuhetkiäsi, tähtihetkiäsi. Mieti niitä hienoja hetkiä, hetkiä, joihin olet jollakin tavalla vaikuttanut. Hetkiä, jolloin onnistuit.

Hetkien ei tarvitse olla ”elämää suurempia”, sillä tämä työkalu toimii erittäin hyvin myös tarkasteltaessa arjen tähtihetkiä. Tulet yllättymään miten paljon niistä voi saada tietoa itsestäsi. Niihin kaikkiin sisältyy jotakin mitä teit, miten edesautoit tapahtunutta, tietoisesti tai tiedostamatta.

Nämä itsessäsi olevat voimavarat, tiedot ja taidot löytyvät tähtihetkien tarkemman tutkiskelun avulla. Parhaiten näet tämän työkalun tuottaman hyödyn, kun erittelet monia eri elämäntilanteiden hetkiä. Sitä kautta saat eniten vahvuuksiasi nostettua päivän valoon.

Tiedostamalla omat voimavarasi pystyt hyödyntämään niitä elämäntapasi ylläpitämisessä!

Postaus kuuluu sarjaan, jossa käsitellään Fit Well! itsevalmennus ™ -työkalun osioita.