marjat

Vieraskynä-blogista asiantuntijavinkkejä itsevalmennuksen tueksi

Fitwell.fi verkkopalvelun blogiin kirjoittavat viikottain eri alojen asiantuntijat. Fit Well! itsevalmennus TM -työkalun ostaneet itsevalmentajat palkitaan laaja-aiheisella  asiantuntijablogilla, johon vieraskynä-bloggaajat tuottavat kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevaa sisältöä. Alussa blogiin kirjoittavat Dipl. ravintoterapeutti Sirpa Hautanen, itsevalmennuksen ensimmäisten joukossa aloittava entinen Bikini Fitness -kisaaja Saana Valkama sekä Euroopan suurimman toiminnallisen kuntokeskus Polte-salin asiantuntijat.

Vieraskynä-bloggaajista ensimmäisenä aloittaa Dipl. ravintoterapeutti Sirpa Hautanen, jonka tarjoama ravintovalmennus perustuu funktionaalisen lääketieteen periaatteille, jossa huomioidaan ravinnon tutkittuja vaikutuksia eri sairauksien ja tilojen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa. Liity itsevalmentajaksi, ja lue mitä sanottavaa Sirpalla on suomalaisista superruuista!

Fit Well! itsevalmennus TM -työkalu on ostettavissa fitwell.fi verkkopalvelusta. Työkalun ostaminen edellyttää rekisteröitymistä verkkopalveluun. Fit Well! itsevalmennus TM -työkalu on kehitetty avuksi omatoimiseen henkiseen valmennukseen, oli projektin runkona mikä hyvänsä treeni- tai ruokavalio-ohjelma. Itsevalmennus on kahdeksan viikon prosessi, jonka aikana työkalu kuljettaa itsevalmentajan työstämään mieltään ja valjastamaan henkiset voimavaransa muutoksen moottoriksi. Itsevalmennus on hyvin tehokas muoto saavuttaa tuloksia, sillä muutos lähtee jokaisesta itsestä. Työkalussa käytettävät menetelmät pohjautuvat ratkaisukeskeiseen psykoterapiaan. Prosessi edellyttää aktiivista työskentelyä vain tunnin viikossa!