itsevalmentaja_saana

Saammeko esitellä: Itsevalmentajamme Saana

Itsevalmennuksen aloitti ensimmäisten joukossa entinen Bikini Fitness -kisaaja Saana. Hän tarttui intoa puhkuen haasteeseen ottaa niskalenkki hyvinvoinnin esteistä Fit Well! itsevalmennus TM -työkalun avulla. Tulevien kahdeksan viikon aikana Saana kertoo teille muille itsevalmentajille tuntojaan viikottain. Minkälaisia ajatuksia ja tunteita kulloinkin käsittelyssä oleva työkalu nostaa? Ensimmäinen viikko ja työkalu on jo selätetty.

Liity itsevalmentajaksi, ja seuraa Saanan matkaa kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Fit Well! itsevalmennus TM -työkalu on ostettavissa fitwell.fi verkkopalvelusta. Työkalun ostaminen edellyttää rekisteröitymistä verkkopalveluun. Fit Well! itsevalmennus TM -työkalu on kehitetty avuksi omatoimiseen henkiseen valmennukseen, oli projektin runkona mikä hyvänsä treeni- tai ruokavalio-ohjelma. Itsevalmennus on kahdeksan viikon prosessi, jonka aikana työkalu kuljettaa itsevalmentajan työstämään mieltään ja valjastamaan henkiset voimavaransa muutoksen moottoriksi. Itsevalmennus on hyvin tehokas muoto saavuttaa tuloksia, sillä muutos lähtee jokaisesta itsestä. Työkalussa käytettävät menetelmät pohjautuvat ratkaisukeskeiseen psykoterapiaan. Prosessi edellyttää aktiivista työskentelyä vain tunnin viikossa!