20140818_143432

Anu asiantuntijana uusimmassa Fit Laihdu! numerossa

Sain kunnian olla asiantuntijana uusimman Fit Laihdu!- lehden jutussa ” 20/ 40/ 60″.  Artikkeli esittelee kolmen upean naisen onnistumistarinat laihduttajina. Lehteen kannattaa ehdottomasti tutustua, jos laihduttaminen on ajankohtaista. Sisältää paljon mielenkiintoista asiaa laihduttajille ja painonhallitsijoille!

Esimakua artikkelista, olkaa hyvät:

Ihmissuhteet, ruuhkavuodet, ura ja muut kiireet näkyvät helposti kiloina vyötäröllä. Elämäntilanne ja ikä vaikuttavat siihen, miten ja millä keinoin laihdutus onnistuu. Kolme eri-ikäistä hoikistunutta naista kertoo tarinansa

Rakastumisen myötä kiloja kerännyt Tiia Rinskoi, 23, tuskastui ulkonäköönsä. Rajun ruokaremontin myötä vuodessa katosi 10 kiloa, keskivartalosta lähti 35 senttiä ja hymy leveni lähes metriin. ”

Lapsiperheen arkea pyörittävä Anne.Maria Björk, 38, päätti olla elämänsä kunnossa nelikymppisillään. Fiksulla syömisellä karisi 12 kiloa kuudessa viikossa, seuraavan vuoden aikana vielä 26 kiloa lisää.”

Kun Pirkko Räisäsellä, 60, oli vihdoin aikaa itselleen, hän ryhtyi askel kerrallaan muuttamaan elintapojaan. Viidessä vuodessa katosi 15 kiloa ja mikä parasta – löytyi liikunnan ilo.

Fit Laihdu 3/2014