Yksilöllinen valmennus

henkinen_valmennus_anu

Fit Well! itsevalmennus®  -työkalun kehittäjä mentaalivalmentaja, psykoterapeutti YET Anu Tallgren tarjoaa myös henkilökohtaista mentaalivalmennusta vastaanotollaan Tampereella.

Mentaalivalmennus on yksilöllinen ja laadukas henkinen tuki projektiisi!

Laihduttajan, kuntoilijan ja urheilijan hyvinvointi koostuu kolmesta tärkeästä tekijästä: ruokavalio, liikunta ja henkinen tasapaino. Saavuttaaksesi parhaan mahdollisen tuloksen, on jokaiseen osa-alueeseen panostettava. Mentaalivalmennuksen tehtävänä on vahvistaa mentaalinen kestävyytesi palvelemaan tavoitettasi!

Laihduttajan mentaalivalmennuksessa keskitymme motivaatioon ja eritoten sen säilyttämiseen. Näkökulma laihduttamiseen on heti se, että kyseessä on pysyvä elämänmuutos. Tutkimme yhdessä, mikä on aiemmin mennyt vikaan ja mitä nyt pitää tehdä toisin. Yhdessä etsimme keinot onnistumiseen. Laihduttajalla saattaa olla mielessä jokin erityisalue, johon hän tarvitsee apua, esimerkiksi tunnesyöminen. Silloin aloitamme siitä.

Urheilijan mentaalivalmennuksessa paino on sillä miten urheilija saa aikaan parhaan mahdollisen kisasuorituksen. Valmennuksessa etsimme yhdessä harjoitteet ja keinot, jotka palvelevat parhaiten juuri sinua. Täydelliseen keskittymiseen tähtäävät harjoitteet ovat yksi tärkeimmistä osa-alueistamme.

 

Psykoterapeuttitaustastani ansiosta valmennusprosessi on hyvin voimaannuttava ja antoisa. Asiakkaani ovat pitäneet valmennuksia positiivisina kokemuksina.

Varaa aika tästä >>

Lue Anun esittely tästä >>

Lue lisää ratkaisukeskeisestä työtavasta yksilövalmennuksessa >>