Ammattilaisen apu tekee matkan helpommaksi ja usein myös lyhyemmäksi kulkea

Anu (116 of 143)

Tällä viikolla heräsin tajuamaan miten suuri merkitys sillä on, että käyttää alan ammattilaisen tarjoamaa palvelua. Kaikkea ei tarvitse tehdä yksin vaikka uskoisikin hallitsevansa kyseessä olevan homman.

Olen aiemmin ollut ihminen, joka leikkaisi hiuksensakin itse jos suinkin kehtaisi sen jälkeen astua kotiovesta ulos. Aloin miettiä asiaa sitä kautta, miten paljon laadukkaammin ja helpommin hommat hoituvat, kun haen apua niiltä jotka todella hallitsevat alan. Käynhän minä kampaajalla, hammaslääkärillä, lääkärissä ja hierojallakin ja olen tyytyväinen saamaani apuun tai palveluun. Miksipä en rohkeasti kääntyisi muissakin, ei niin pakollisilta tuntuvissa asioissa, ammattilaisten puoleen.

Tämä ajatus alkoi syntyä kun minä, vuosikausia yksin kuntoillut, päädyin Polte-salin cross trainingin-peruskurssille. Tämä bloggaus ei johdu siitä, että haluan hehkuttaa yhteistyösaliani, vaikka sekin olisi ihan aiheellista. Bloggaus nousi pintaan siitä syystä, että minua lähes nolotti se kuinka hölmö olen ollut, kun en ole aiemmin kääntynyt liikunta-alan ammattilaisten puoleen. Ensimmäisellä tunnilla oli aiheena kahvakuulaliike ”etuheilautus”. Minä, yli kolme vuotta kuulaillut, huomasin viiden minuutin jälkeen tekeväni liikkeen nyt ensimmäistä kertaa niin, että kaikki tehot tulevat käyttöön ja liike toimii niin kuin sen kuuluukin. Aloin tajuta miten paljon enemmän olisin saanut kuntoilusta irti, jos olisin heti alusta alkaen kääntynyt asiantuntijan puoleen.

Mietin vielä illalla nukkumaan mennessäni tuota etuheilautuksen suhteen kokemaani valaistusta ja sen myötä aloin ajatella sinua diettaava lukijani.

Jos ajattelit laihduttaa niin miksi et tällä kertaa tekisi sitä niin hyvin kuin mahdollista, juuri laihduttamisen alan ammattilaisten tarjoaman ammattitaidon tuomalla avulla. Miksi et tekisi sitä tällä kertaa niin, ettei sitä tarvitsisi tehdä enää koskaan uudestaan? Niin, että saisit unohtaa koko jojoilu-termin? Ota rohkeasti tueksesi liikunta-, ravinto- ja mentaali-alan ammattilaiset tekemään laihdutusprosessistasi paras mahdollinen, toimivin, tehokkain ja miellyttävin. Markkinoilta löytyy toimivat liikunta- ja ravinto-ohjelmat joita voit noudattaa itseksesi kotona, ja itsevalmennuspakettini avulla saat myös henkisen tuen laihduttamiseesi. Seuraava askel tästä on ohjatut ryhmäliikuntatunnit, personal trainerien palvelut ja henkisen valmennuksen ammattilaiset. Kerta satsauksella saat hommasta hyvin todennäköisesti tuplasti enemmän irti, eikä sinun tarvitse tehdä samaa työtä joka tammikuu, kun lehdet alkavat huutaa laihdutuskuureja!

Mikä onkaan sen parempi sijoitus kuin oma hyvinvointi, sen tajusin omakohtaisesti Poltteen valmentajan tarkan silmän alla.

Minun uuden vuoden lupaukseni tulevalle vuodelle on seuraavanlainen:

Tulevan vuoden aikana panostan itseeni parhaalla mahdollisella tavalla!

Ja vielä lopuksi itsevalmentajille:

On ilo olla mukana tukemassa sinua saavuttamaan paras mahdollinen tulos laihduttamisessasi/fitness-projektissasi ja ennen kaikkea siinä, että matkasi kohti tavoitetta on miellyttävämpi kulkea!