hypoxi_tampere_design_your_body

Aurinkoinen joulukuun tervehdys Hypoxista!

Vuosi lähenee vääjämättömästi loppua kohden, ulkona tulee varhain pimeää ja monen mieli kulkee samaa rataa. Tekee mieli käpertyä sohvan nurkkaan, syödä jotain hyvää ja vain olla. Sellaisiakin hetkiä pitää toki sallia itselleen, ja vieläpä hyvällä omalla tunnolla. Sitä ei kannattaisi kuitenkaan harjoittaa ihan säännöllisesti. Seurauksena on usein muutama liikakilo, vetämätön olo, ja nopeasti huomaat vähän kaiken ahdistavan.

Olemme täällä Hypoxissa saaneet iloksemme seurata monen aktiivisen naisen painonpudotusta ja senttien hävittämistä. He ovat valinneeet pimeydestä selviämisen keinoiksi liikunnan tuoman hyvän olon, painonhallinnan ja järkevän syömisen. Sallien kuitenkin itselleen välillä niitä hemmotteluhetkiä!

Hypoxi on luonnonmukaista kohdennettua rasvanpolttoa. Maltillisen laihdutuksen myötä senttien häviämistä voi kohdentaa juuri sinne minne apua eniten kaivataan. Painonpudostus on motivoiva, kun senttejä lähtee suhteessa  enemmän Hypoxin avulla kuin pelkällä laihdutuksella.

Tämänkin syksyn aikana olemme saaneet seurata monien tyytyväisten asiakkaidemme matkaa kohti parempaa ja itsevarmempaa oloa. Silloin tietää, miksi me tätä työtä teemme. Hypoxista voit lukea lisää www.hypoxi.fi ja Tampereen Hypoxin paikallisista palveluista www.hypofix.fi sivuiltamme. Jatkossa tulemme kertomaan konkreettisia mittaustuloksia asiakkaidemme edistyksistä.

Tässä vaiheessa toivotamme kaikille oikein hyvää ja rauhaisaa joulun aikaa, muistakaa että joulu kestää vain kaksi ja puolipäivää. Silloin on lupa herkutella ja nauttia. Arjen myötä pitää vaan malttaa palata järkevään syömiseen. Iloa elämään!