esittely_anu

Miten saisi pään pysymään kilojen putoamisen vauhdissa mukana?

Pysyvät muutokset syntyvät pään sisäpuolella. Ei ole sattumaa, että useimmat meistä  jojoilevat painonsa kanssa vuosia.

Jos muutos tehdään vain kehon tasolla, pudotetaan vaikkapa kaksikymmentä kiloa, mutta ei pysähdytä tietoisesti miettimään painonhallintaan liittyviä asioita, niin kilot saapuvat iloisesti ja varmasti takaisin, kun varsinainen laihduttaminen loppuu.

Laihduttamisen edellyttämän elämänmuutoksen asettuminen elämäntavaksi on iso asia. Se ei synny ilman henkisen puolen pysymistä fyysisen puolen vauhdissa mukana.

Ajatuksilla on mieletön voima myös tässä prosessissa. Ne saa avukseen juuri tuon tietoisen oman tilanteen tarkastelun avulla. Pysähdy ensimmäiseksi miettimään onko sinulle edullisempaa ajatella laihduttamista kieltäytymisenä jostakin vai mahdollisuutena uutta energiaa synnyttävään muutokseen. Huomaat varmasti jo tässä ajatusleikissä vallitsevan eron, kumpi ajatus vie sinua eteenpäin?

Ajatusten valjastamiseen saat apua Fit Well! Itsevalmennus ®-työkalun kolmannesta työkalusta.

Tartu rohkeasti ajatuksiasi sarvista ja ajattele juuri sinulle sopiva tulevaisuus!