tykalu_7_poikkeukset

Työkalu 7/8: Poikkeuksia

Tämän työkalun avulla tarkastelet elämäntapaasi häiritseviä asioita ja tilanteita uudella tavalla. Tarkastelet arkeasi ikäänkuin suurennuslasin avulla. Tulet kaivamaan esiin tilanteet, joissa ongelma esiintyy ja ennen kaikkea tilanteet, joissa ongelman valta on vähäisempi tai sitä ei esiinny lainkaan.

Ongelmassa esiintyvien poikkeuksien näkyväksi tekemisen kautta opit hallitsemaan sitä. Enää ongelma ei esiinny elämässäsi milloin tahansa, vaan tiedät tarkalleen mitä sinulla on odotettavissa.

Opit vahvistamaan niitä tilanteita, joissa ongelma ei esiinny ja käyttämään kyseisiä tilanteita tietoisesti hyväksesi elämäntapasi vahvistamisessa ja ongelman haihduttamisessa. Opit myös huomaamaan ne tilanteet, joita varten sinun on syytä kehittää mieleesi valmis toimintamalli, jonka otat käyttöön estääksesi ongelman esiin nousemisen.

Tämän työkalun avulla voit tutkia tarkasti mieltäsi askarruttavia ongelmallisia tilanteita.

Postaus kuuluu sarjaan, jossa käsitellään Fit Well! itsevalmennus ™ -työkalun osioita.