anu_istuu_kahvakuulien_vieressa

Haaveista totta – Kokemukseni Hypoxista ja mahtava tarjous asiakkailleni

Sain loppukesästä mieheltäni syntymäpäivälahjan, josta olin haaveillut koko kesän. Hän oli pistänyt merkille, kuinka istuin nenä kiinni telkkarissa hartaasti unelmoiden: ”Sitten, kun tämä treeniohjelma on päättynyt, palkitsen kyllä itseni oikein kunnolla!” Ei, haaveeni ei kohdistunut vilvoittavaan jäätelöön eikä huurteiseen siideriin, vaan Hypoxiin.

Hypoxi on ensimmäinen luonnollinen menetelmä, jolla pystytään kohdentamaan rasvanpoltto kehon ongelmakohtiin lantiolla, reisissä, pakaroissa ja vatsanseudulla. Menetelmä vähentää tehokkaasti myös selluliittia. Hypoxin avulla ongelmakohtien ympärysmitta pienenee kolme kertaa enemmän verrattuna perinteisen liikunnan avulla saavutettaviin tuloksiin. Patentoidulla teknologialla on mahdollista saada näkyviä, mitattavia tuloksia jo neljässä viikossa; ilman riskejä tai haitallisia sivuvaikutuksia.

Olen käynyt kuluvan syksyn aikana läpi kuukauden Hypoxi-hoidot, eli kohdennetun rasvanpolton. Sain juuri omat tulokseni kuukauden rasvanpoltto-terapiasta. Painoni putosi 2,5 kg. Senttejä lähti yhteensä 13 cm seuraavilta kehon alueilta:

  • Vyötärö -1,5 cm
  • Vatsa -3 cm
  • Lantio -1,5 cm
  • Pakarat -2,0 cm
  • Molemmat jalat -1,5 cm
  • Reisi rentona -1,5 cm
  • Reisi jännitettynä -1,0 cm
  • Polvi -1,0 cm

Itse en laihduttanut Hypoxi-hoitojen aikana, sillä olen omasta mielestäni minulle oikeassa painossa. Syön terveellisesti, mutta esimerkiksi enemmän hiilihydraatteja kuin ohjeissa suositellaan ja pidän herkkupäivän kerran viikossa. Hypoxi-päivinä noudatin studiolta saamiani ruokailuohjeita kirjaimellisesti. Hypoxi-hoitojen jälkeen siirryin numeroa pienempään housukokoon edellisen koon alettua roikkua ylläni. Uskon, että laihduttamisen tukena hoidot tuottavat vielä huomattavammat tulokset.

Tampereen Hypofix Oy haluaa tarjota teille Tamperelaisille tai kulkuyhteyden päässä Tampereelta asuville asiakkailleni mahtavan edun: Jokainen asiakkaani, niin Fit Well! itsevalmennus TM -työkalun ostanut kuin henkisen valmennuksen asiakas, ostaessasi

Hypoxi Yhdistelmäterapia 1 kk

12 hoitokertaa á 50 min, yht. 780,00 € (sisältää rasvanpoltto- ja ihonkiinteytyspaketit)
Saat ylimääräisen viikon ilmaiseksi (arvo 195 €)!

Hypoxi Rasvanpolttoterapia 1 kk

12 hoitokertaa á 30 min, yht. 590 €
Saat ylimääräisen viikon ilmaiseksi (arvo 147,50 €)!

Hypoxi-edun saat näyttämällä kuittia ostostasi:

Fit Well! itsevalmennus TM -työkalu tai Henkinen valmennus

Tampereen Hypofix Oy:n palveluihin pääset tutustumaan osoitteessa http://www.hypofix.fi/