tyokalukaksi_teemu_kahvakuula

Työkalu 2/8: Ihmeitä tapahtuu

Työkalussa kaksi hypätään rohkeasti oman henkilökohtaisen ihmeesi maailmaan. Sinä itse määrittelet, millaista elämäsi silloin on. Jokainen kokee tavoittelemisen arvoisen elämän eri tavalla. Siinä missä yhdelle ideaali tilanne on lottovoiton jälkeinen elämä, voi se toiselle olla päivä, jolloin tavoitefarkut mahtuvat taas jalkaan.

Aluksi ihme saattaa tuntua sinusta saavuttamattomalta ja hieman naiiviltakin ajatukselta. Ajatus siitä, että ”minä aikuinen ihminen alan suunnittelemaan ihmeitä”, voi kuulostaa ajan haaskaukselta. Sitä se ei kuitenkaan ole.

Tämän työkalun avulla opit huomaamaan, miten omat fiiliksesi vaikuttavat arkeesi ja sitä kautta tekemiseen .

Anna omalle ihmeellesi mahdollisuus ja lähde rohkeasti tavoittelemaan sitä!

Postaus kuuluu sarjaan, jossa käsitellään Fit Well! itsevalmennus ™ -työkalun osioita.