iloinenmarraskuu

Iloisempi marraskuu!

Miten säilyttää motivaatio marraskuun pimeydessä ja sateessa?

Moni meistä kokee marraskuun vuoden kurjimpana kuukautena. Tuntuu, että koko ajan sataa ja on pimeää.

Työssä käyville tai opiskeleville valitettavan tuttua on se, että aamulla kotoa lähtiessä on vielä pimeää ja illalla kotiin palatessa on taas jo pimeää. Valoisa aika kuluu kuin varkain jonnekin. Tuulilasinpyyhkimien läpi tihrustaessa sateista maisemaa, joka tuntuu imevän piiloon auton valoista lankeavan valokeilan, tulee helposti mieleen sohvan nurkkaan käpertyminen.

Jo ulos lähteminen, muuten kuin ”pakon edessä”, voi olla hankalaa kun ilma jo itsessään kehottaa pysymään mieluummin sisällä.

Miltä tuntuisi ajatus siitä, että valitset jatkossa marraskuun kuukaudeksi, jolloin aloitat jotakin uutta? Jotakin uutta ja innostavaa, josta ammennat voimaa koko tulevaan talvikauteen.

Ihminen, joka innostuu jostakin uudesta, uppoutuu asiaansa ja unohtaa ajan kulumisen. Innostava tekeminen vie mukanaan, ja kaikki näyttää valoisammalta. Innostavaan tekemiseen ei pitkästy. Sitä ei malttaisi lopettaa edes silloin kun on pakko. Mieti, mikä voisi olla sinulle tällainen asia!

Kuinka pian marraskuu kääntyisi ajatuksissasi kuukaudeksi, jota voit odottaa ilolla ja uuden aloittamisen tuottamalla positiivisella jännityksellä? Mitä kaikkea uutta ja mielenkiintoista marraskuu tänä vuonna tuo elämääsi?

Omalla kohdallani marraskuu on tänä vuonna ”Body Pumpin aloittamis-kuukausi”. Ostin kuukausikortin pumppiin ja innostuin siitä kovasti. Pakko myöntää, että aloitin varaslähdöllä jo lokakuun loppupäivinä, koska en malttanut odottaa marraskuun alkamista! Vuosi sitten aloitin viikoittaiset uimahallikäynnit marraskuussa. Viihdyin lähinnä porealtaassa, saunassa ja hierovien suihkujen alla. Nautin suunnattomasti tuosta arjen katkaisijaksi kokemastani hemmottelusta. Tuntui, että siitä saatu mielihyvä kantoi pitkälle loppuviikkoon. Katsotaan mitä kolmas ”odotettu marraskuu” tuo ensi vuonna mukanaan.

Ota haaste vastaan: tee marraskuusta iloinen ja odotettu kuukausi!