mentaalivalmennus_laihduttaja_kuntoilija_fitness_urheilija

Laihduttajille ja kunnostaan huolehtiville suunnatun mentaalivalmennuksen uusia tuulia: Fit Well! itsevalmennus® on nyt saatavilla verkkokurssina laadukkaassa Campwire-oppimisympäristössä!

Hei laihduttaja, kuntoilija tai fitness-urheilija! Haluatko valjastaa myös henkisen voimasi tukemaan tavoitteeseen pääsyä? Oletko kyllästynyt jojo-laihduttamiseen? Siihen, että projektisi lopahtavat nopeasti heti kun tulee tasannevaihe tai houkutuksia? Tai siihen, että teet projektisi loppuun, mutta hampaat irvessä ja voiden henkisesti huonosti?

Olemme kehittäneet juuri sinulle suunnatun ratkaisukeskeiseen psykoterapiaan pohjautuvan Fit Well! itsevalmennus®-mentaalivalmennuksen, ja se on nyt saatavilla kahdeksan viikon verkkokurssina laadukkaassa Campwire-oppimisympäristössä.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat viikoittain sähköpostiisi linkin, josta pääset tutustumaan uuteen valmennustyökaluusi.  Näiden Fit Well! itsevalmennus®-työkalujen avulla opit luomaan tavoitteita itsellesi, löytämään voimavarasi ja valjastamaan ne  hyötykäyttöön, uskomaan itseesi, löytämään uusia näkökulmia ja tiedostamaan omat mahdollisuutesi. Ennen kaikkea tämän valmennuksen avulla vahvistat ja motivoit itseäsi pysymään valitsemallasi tiellä.

Fit Well! itsevalmennus®-työkalujen avulla sinusta tulee henkilökohtainen henkinen valmentajasi kahdeksan viikon ajaksi. Tänä aikana työstät mieltäsi seuraavasti:

  •  Vko 1:  Laadit itsellesi selkeän tavoitteen ja sen saavuttamista tukevat välitavoitteet.
  •   Vko 2: Saat kosketuksen tavoitteen saavuttamisesta sekä konkreettisen kokemuksen siitä, miten oma käyttäytymisesi vaikuttaa projektisi sujumiseen ja ympäristöösi.
  •   Vko 3: Tunnistat projektillesi haitalliset ajatusmallit ja muutat ne toimivimmiksi.
  •   Vko 4: Poimit käyttöösi kaikki voimavarasi, jotka auttavat sinua tavoitteesi saavuttamisessa.
  •   Vko 5: Nostat näkyville teot, jotka olet jo tehnyt tavoitteesi eteen sekä näet konkreettisesti sen, mitä on vielä tehtävä.
  •  Vko 6: Saat maistaa sitä tunnetta, jonka tavoitteen saavuttaminen sinussa synnyttää.
  •  Vko 7: Pystyt tarkastelemaan ongelmallisia alueita projektissasi. Kun huomaat millä tavalla ongelmat esiintyvät arjessasi, pystyt myös muuttamaan niitä.
  •  Vko 8:  Lopuksi kokoat kaikki kahdeksan viikon aikana löytämäsi ideat, vahvuutesi sekä kokeilemisen arvoiset keinot yksiin kansiin.

Tee omaa hyvinvointiasi vahvistava päätös ja osta tästä https://www.campwire.com/buy/832cf034-ed66-49e4-a136-42f65585254a